DIFERENTS TIPUS DE TAST A ESCOLLIR:
Tast de Vins i Formatges:
Tast que consisteix en el maridatge de 4 formatges (Artesans Catalans,
Internacionals de referència…) amb 4 vins.
Inclou:
Tot el material per tal de realitzar el tast, els 4 vins i els 4 formatges.
Galetes artesanes (aigua, farina, oli d’oliva i sal) neutres al tast.
Copes, plats i tovallons.
Cost:
Entre 15 i 20 € per persona, en funció dels vins i formatges escollits.
Tast de Pernils
Tast que consisteix en el maridatge de 5 pernils/espatlles de les diferents
DO’S espanyoles (Guijuelo, Dehesa de Extremadura, Jamón de Huelva,
Los Pedroches i Jamón de Teruel) acompanyats amb el tast d’alguns vins.
Inclou:
Tot el material per tal de realitzar el tast.
20 grams de cada pernil i 3 vins diferents per persona.
Galetes artesanes (aigua, farina, oli d’oliva i sal) neutres al tast.
Copes, plats i tovallons.
Cost:
30 € per persona.
Tast de Vermuts:
Tast que consisteix en el maridatge de 4 vermuts de perfils diferents acompanyats
d’un aperitiu de patates, olives i conserves de primera qualitat.
Inclou:
Tot el material per tal de realitzar el tast, els 4 vermuts i els aperitius.
Copes o gots, plats i tovallons.
Cost:
18 € per persona.
CURSOS:
Tast de 3 vins.
Inclou:
Tot el material per tal de realitzar el tast.
Presentació en Powerpoint i/o dossier escrit.
Cost:
Entre 20-25 € per persona, en funció dels vins escollits.
Curs d’introducció al maridatge:
Tast-formació d’unes tres hores, on s’explica les bases del maridatge.
Tast de 3-4 vins acompanyats de 3-4 plats/aliments.
Inclou:
Tot el material per tal de realitzar el tast.
Presentació en Powerpoint i/o dossier escrit.
Vins i plats per tal de realitzar les pràctiques
Copes, plats i tovallons
Cost:
40 € per persona.